top of page

Kurser udviklet til og i samarbejde med dig og din virksomhed

Databeskyttelse

Har jeres medarbejdere styr på databeskyttelsesreglerne og jeres aftaler for håndtering af forskellige processer, der involverer persondata.
 

Det er nu snart et par år siden, de nye regler om beskyttelse af persondata trådte i kraft. Mange har lavet et stort stykke arbejde for at sikre sig, at de overholder reglerne. Der er lavet mange risikovurderinger, konsekvensanalyser fortegnelser og procedurebeskrivelser, men har vi uddannet medarbejderne godt nok. Har de styr på hvad der er personoplysninger, hvad der er følsomme personoplysninger og hvad det nu er med det der cprnr.?

Har I tænkt jeres arbejdsprocesser igennem og har medarbejderne styr på gode og effektive måder at arbejde på, når der personoplysninger involveret?

 

Det er ofte den organisatoriske implementering af databeskyttelsesreglerne, der halter.
Medarbejdernes handlinger i det konkrete arbejde udgør en risiko, hvis de ikke har helt styr på hvad der er personoplysninger og hvordan retningslinjerne for håndtering er.

På den anden side oplever man også, at der er mange myter om, hvad man må og ikke må og man kan let komme til at indrette sig med alt for bøvlede processer, fordi man er bange for at gøre noget forkert.

Giv jeres processer et

Servicetjek

Giv jeres processer et servicetjek med databeskyttelsesbriller og jeres medarbejdere et "helt ned på jorden kursus" i hvad databeskyttelse er og hvordan de skal agere i forhold til de personoplysninger, de håndterer i hverdagen.
 

Lad os specialdesigne et forløb, der passer præcist til jeres behov. Det kunne bestå af både oplæg, arbejde med interne retningslinjer og egentlig proceskortlægning og analyse med henblik på at sikre, at de vigtigste arbejdsprocesser er både effektive og sikre.

Tlf. 30 91 48 64

bottom of page